Menu
Your Cart

Lada Frigorifica Samus LS113

Lada Frigorifica Samus LS113
Lada Frigorifica Samus LS113
Lada Frigorifica Samus LS113
Lada Frigorifica Samus LS113
Lada Frigorifica Samus LS113
Lada Frigorifica Samus LS113
Lada Frigorifica Samus LS113
  • Stock: In Stock
  • Model: LS 113
799,99 RON
Fără TVA: 799,99 RON

 

 

 

 

 
Uz personal sau comercial
 

 

Vrei să păstrezi alimentele preferate și să te bucuri de ele pe întreg parcursul anului, indiferent de sezonalitatea lor? Sau ai un mic business unde vrei să oferi tot timpul clienților produsele păstrate în condiții optime? Lada frigorifică Samus vine în sprijinul tău în orice situație. Cu o capacitate mare și o compartimentare generoasă, aceasta se dovedește un ajutor de nădejde oriunde, oricând.

 

 

 


 

clasa energetica

Clasa energetică F

 

Conservi produsele pentru o perioadă lungă de timp cu economie mare de energie. Lada frigorifică Samus, încadrată în clasa energetică F, te ajută să economisești cu până la 24% mai mult la factura de lumină, în comparație cu alt produs similar din clasa G de energie. Astfel, consumul anual al lazii Samus este de numai 211 kWh/an

capacitate generoasa

Capacitate generoasă de stocare

 

Cu un volum brut de 110 litri (98 L net), lada frigorifică Samus este încăpătoare. Congelezi o cantitate mare de alimente și profiți la maxim de întregul interior al acesteia. Iar pentru produsele de dimensiuni reduse, ca să le găsești repede, există în partea dreaptă un coș de depozitare din aluminiu. Acesta poate fi scos în cazul în care nu ai nevoie de el.

 


Capacitate de congelare

Capacitate mare de congelare

 

Cu lada frigorifică Samus congelezi o cantitate de până la 6 kilograme în numai 24 de ore. Fructe, legume, carne. Te asiguri că vei savura aceeași prospețime în orice perioadă a anului.

Panou electronic

Panou electronic

 

Ești la o apăsare de buton distanță de setarea temperaturii dorite în interiorul lăzii. Panoul de control cu led-uri îți oferă control absolut asupra lăzii. Este intuitiv și ușor de folosit, întreg displayul fiind și rezistent la apă, astfel ca micile incidente nu își vor face locul.

 


Fast freeze

Fast Freeze

 

Congelează rapid fructele, legumele sau carnea alegând opțiunea de Fast Freeze. Odată setată pe Fast Freeze, compresorul se va activa și va merge incontinuu asigurând cea mai scăzută temperatură în interiorul lăzii. Dacă uiți să revii la temperatura inițială, stai fără griji. După 52 de ore lada va trece automat pe treapta 5 de temperatură, iar tu vei economisi energie electrică.

Fiabilitate

Fiabilitate, flexibilitate, siguranță

 

Muți lada ușor și rapid unde vrei și când vrei datorită rotilelor din dotare. Aceasta are prevăzut și un orificiu pentru drenaj.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
WhatsApp