Menu
Your Cart

Hidrofor RURIS AquaPower 6009S

Hidrofor RURIS AquaPower 6009S
Hidrofor RURIS AquaPower 6009S
  • Stock: In Stock
  • Model: 6009S2021
949,00 RON
Fără TVA: 949,00 RON

 

 

 

 

Hidroforul RURIS AquaPower 6009S, cu o putere de 880W și un rezervor de 24l, pompează apa, în mod automat, prin întreaga casă. Hidroforul RURIS AquaPower 6009S face posibilă utilizarea economică a apei de ploaie și a apei subterane, independent de racordul la sistemul de alimentare cu apă potabilă.

Hidroforul RURIS AquaPower 6009S are un debit de 46l/min, o adâncime maximă de absorbție de 9m și o înălțime maximă de refulare de 45m.

  • Dotări

Hidroforul RURIS AquaPower 6009S este echipat cu o pompă al cărui corp este din fontă, un vas de expansiune de 24l, comutator de presiune, manometru pentru verificarea presiunii și un furtun flexibil.

Grație rezervorului cu protecție anticorozivă, Hidroforul RURIS AquaPower 6009S are o durată mare de viață, utilizatorul putându-se bucura de performanțele sale timp îndelungat.

Hidroforul RURIS AquaPower 6009S are în dotare picioare rezistente, care au găuri pregătite pentru fixarea hidroforului pe podea sau la sol, pentru o mai bună stabilitate și siguranță în utilizare.

  • Asigură presiunea constantă a apei

Hidroforul RURIS AquaPower 6009S poate fi utilizat pentru a avea o presiune constantă a apei din fântâni, pentru apa menajeră, lavoare, toalete, mașini de spălat sau la udatul grădinilor.

  • Capacitate mare de pompare

Cu un debit de 46l/min, Hidroforul RURIS AquaPower 6009S poate lua apă curată dintr-o piscină, fântână sau o cisternă, pentru a alimenta de exemplu o toaletă, mașina de spălat sau instalațiile de irigare din grădină.

  • Mod simplu de utilizare

Pentru o utilizare confortabilă Hidroforul RURIS AquaPower 6009S prezintă o deschidere largă pentru umplerea cu apă și comutatorul de cuplare-/decuplare de pe lateralul pompei. Atunci când Hidroforul RURIS AquaPower 6009S nu este utilizat pe întreaga perioadă a anului, este important ca la începutul iernii să se scurgă toată apa din carcasa pompei.

  • Economisirea apei potabile

Sursele alternative de alimentare cu apă pentru uzul zilnic, casnic, sunt din punct de vedere ecologic, dar și economic, foarte recomandate. Cu fiecare utilizare a Hidroforului RURIS AquaPower 6009S se pot economisi bani.

  • Posibilități de utilizare în casă și în grădină

Pe timpul verii, grădina din jurul casei are în primul rând nevoie de apă - și aceasta într-un mod regulat și îndestulător. Hidroforul RURIS AquaPower 6009S, se poate racorda, pe lângă sistemul comunal de aprovizionare cu apă, suplimentar şi la sistemele de irigare obişnuite din comerţ. Începând cu dușul la furtun, la irigarea manuală a plantelor și tufelor și până la irigarea automatizată a grădinii cu ajutorul sistemelor de aspersoare. Chiar și la lucrările de curățare a teraselor cu apă sub mare presiune sau la spălarea automobilelor, Hidroforul RURIS AquaPower 6009S cu puterea sa de 880W, livrează apa gratuită, prin simpla apăsare pe buton.

  • Eficiență energetică

Eficiența energetică a Hidroforului RURIS AquaPower 6009S rotunjeşte rentabilitatea. Presiunea înmagazinată în rezervorul sub presiune a Hidroforului RURIS AquaPower 6009S ajunge pentru preluarea mai multor cantități mici de apă, fără ca pompa să se pornească. Astfel se reduce esențial pornirea pompei și se economisește simțitor energie electrică.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
WhatsApp