CONTACT

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

VA RUGAM CITITI CU ATENTIE SI INTEGRAL INAINTE DE A VIZITA SITE-UL. DACA NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTE CONDITII DE UTILIZARE VA RUGAM SA NU VIZITATI ACEST SITE DE INTERNET SI/SAU SA-L PARASITI IMEDIAT. CONTINUAREA VIZITARII SITE-ULUI IMPLICA AUTOMAT ACCEPTAREA CONDITIILOR DE MAI JOS.

CONDITII DE UTILIZARE

SC RAC 74 IMPEX SRL  a creat acest site care poate fi vizitat gratuit la adresa www.RAC74.ro (Site-ul), in vederea oferirii de informatii generale publicului larg despre produsele comercializate.

Orice persoana va decide in mod liber daca doreste sa viziteze Site-ul. Vizitarea Site-ului implica in mod automat si implicit acordul vizitatorului cu aceste conditii de utilizare. De asemenea prin vizitarea Site-ului persoana in cauza accepta ca aceasta vizitare se face exclusiv intr-un mod corespunzator cu legislatia romana aplicabila.

Daca nu sunteţi clientul nostru şi sunteti interesat de un anumit produs aflat pe pagina noastra de internet va rugam sa ne contactati .

Anumite informatii despre produse, ilustratii si imagini continute în acesta pagina de internet au fost pregatite cu titlu de prezentare generala pentru o folosinta generala pentru paginile de internet ale firmei noastre. Exista insa situatii în care unele produse nu sunt disponibile temporar . Firma noastra nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la exactitatea datelor, imaginilor si a informatiilor prezentate cu titlu exemplificativ pe Site. In vederea obtinerii de informatii exacte orice persoana trebuie sa  ne contacteze telefonic.

® 2017 Rac74 . All rights reserved | Realizat de Webdesign.